Besplatna dostava iznad 53 €!

Carasman na Ginistri

Ginistria 2023: Carasman gin osvaja 4 medalje

Carasman, je početkom godine krenuo u proizvodnju gina sa infuziranim terpenima kanabisa i ostvario izvanredan uspjeh na internacionalnom festivalu gina Ginistria 2023, održanom u Rovinju od 5. do 7. listopada. Carasman je osvojio 3 zlatne medalje u kategoriji destiliranog suhog gina i jednu brončanu medalju u kategoriji sloe gina.

Festival Ginistria je drugi po redu festival gina u kojem je internacionalni žiri ocjenjivao 57 vrsta gina iz 4 zemlje. Ovaj uspjeh je još značajniji jer je Carasman mlada kompanija koja je sa proizvodnjom gina krenula tek ove godine.

Svoju paletu ginova Carasman je odlučio odvesti nekoliko koraka dalje od konvencionalnog  proizvoda. Na osnovni pripravak (macerat) od čak 16 različitih botaničkih dodataka, koji će poslužiti kao podloga za uvođenje potpuno novog medija s dodatnim djelovanjem, dodani su terpeni provjerenih i kvalitetnih sojeva kanabisa – za postizanje nevjerojatnog i međusobno upotpunjujućeg efekta. Dodani sastojci su prethodno lišeni svih kanabinoida, tako da uživatelji nisu u potencijalnoj opasnosti da osim alkohola osjete bilo kakvu drugu opijenost.

Carasman gin je razvijen u suradnji s dr. Markom Fabićem, stručnjakom za gin i destilate. Dr. Fabić je imao ključnu ulogu u razvoju recepture za Carasman gin i u usavršavanju procesa proizvodnje. Ovaj uspjeh je rezultat tvrdog rada i posvećenosti tima Carasmana, koji je odlučan proizvoditi gin svjetske klase.

Carasman gin možete podržati na instagramu.

 

podjeli

Povezane priče

o konoplji
Priča o konoplji

Konoplja (uzgojena konoplja, lat. Cannabis) je rod biljaka, s jedinom vrstom Cannabis sativa, koja ima 3 podvrste, i pripada porodici konopljovki. Konoplja je jedna od prvih biljaka na svijetu koju je čovjek počeo koristiti i za druge potrebe, osim za prehranu.

read full story
Carasman favicon

ŽAO NAM JE..

Moraš biti stariji od 18 g. za ovaj sadržaj.