Besplatna dostava iznad 53 €!

Carasman na ZGDW

CARASMAN NA FESTIVALU DIZAJNA

Svake godine, jedan tjedan, Zagreb slavi dizajn brojnim događanjima, na desecima lokacija. Festival dizajna Zagreb Design Week donosi niz izložbi, predavanja, panela, radionica, modnih revija, filmskih projekcija i, naravno, partya. Predstavljaju se sva područja dizajna — od namještaja i mode, preko digitalnih medija i grafičkog dizajna do dizajna hrane i automobila. Svake godine u središtu zbivanja su nova tema i druga država partner. Jedan od vrhunaca festivala je ZGDW Award, međunarodna nagrada za dizajn, s izložbom finalista i ceremonijom dodjela nagrada. Jedini hrvatski festival dizajna pokrenut je 2014. godine. Prije pandemije COVID–19, ZGDW bi svake godine okupio više od 200 sudionika i 25.000 posjetitelja.


Ponosni smo na sudjelovanje i ulazak u finale Zagrebačkog festivala dizajna. Autor znaka, logotipa i dizajna Carasman ambalaže je Marko Koržinek.

Djelovi teksta preuzeti sa: https://zagrebdesignweek.com/

Autor fotografija: Igor Šeler  

POVRATAK

podjeli

Povezane priče

o konoplji
Priča o konoplji

Konoplja (uzgojena konoplja, lat. Cannabis) je rod biljaka, s jedinom vrstom Cannabis sativa, koja ima 3 podvrste, i pripada porodici konopljovki. Konoplja je jedna od prvih biljaka na svijetu koju je čovjek počeo koristiti i za druge potrebe, osim za prehranu.

read full story
Carasman favicon

ŽAO NAM JE..

Moraš biti stariji od 18 g. za ovaj sadržaj.